Docu 'Uli van Gobbel, weg van de pijn' te zien op sportfilmfestival Rotterdam

Docu ‘Uli van Gobbel, weg van de pijn’ te zien op sportfilmfestival Rotterdam

 

De autobiografie van Ulrich van Gobbel kwam in 2016 uit onder de titel “Uli Uli, zwijgt niet meer.’ Het boek gaat over zijn turbelente leven, zijn moeilijke jeugd, zijn doorbraak bij Feyenoord en zelfs het Nederlands elftal. Daarna kwam hij in een zwart gat terecht door een niet genezende heupblessure waardoor hij al vroeg moest stoppen met zijn werk en hobby. Tegenwoordig is is hij actief op Varkenoord het complex van Feyenoord als jeugdtrainer. Vorig mei maakte ik na het boek, samen met Marc Neven van Southfields de docu ‘Uli weg van de pijn,’ gebasseerd op zijn autobiografie. Het werd dat seizoen 2017/2018 door Fox genomineerd als een van de mooiste docu’s.

Donderdag 11 april 2019 werd hij vertoond op het sportfilmfestival Rotterdam.

Uli, weg van de pijn

https://www.foxsports.nl/video/2888467/uli-weg-van-pijn/