Uli Uli, Ulrich van Gobbel zwijgt niet meer.

Uli Uli, Ulrich van Gobbel zwijgt niet meer.

Echt een feest om mee te maken. Na een jaar geschreven en gepolijst te hebben aan de autobiografie van Ulrich van Gobbel was het woensdagmiddag 25 mei eindelijk zover. We waren nerveus. Ulrich over hoe de mensen zouden reageren en ik over de presentatie. Het overtrof onze verwachtingen. Zo waren Frans Bouwmeester, Piet de Visser , Wim Jansen en Leo Beenhakker die middag aanwezig bij La Salute in Rotterdam. En dan te weten dat Jansen hier niet van houd, maar voor Ulrich kwam hij toch. De Feyenoord supporters vereniging onder aanvoering van Jan de Knecht en uitgever Aernoud Oosterholt van Edicola hadden zich echt uitgesloofd om er een mooi feestje van te maken. De massaal gekomen pers maakte het nog mooier. ’s Avonds hebben we nog meer dan super gegeten in het Italiaanse restaurant van Libero, die de ene na de andere voorzet gaf om ons massaal te laten aanvallen op al het lekkers wat hij ons uit zijn keuken voorschotelde. Willem van Hanegem schoof later nog aan bij de genodigden. Kortom hulde, hulde, hulde, hulde aan allen die hierbij aanwezig waren. Voor meer info over dit boek kijk naar de facebook pagina van Ulrich van Gobbel.