Keep bij Dorian op Texel

Keep bij Dorian op Texel

Televisierubrieken, radioprogramma’s kwamen massaal af op de huldiging van Dorian van Rijsselberghe op Texel, eerst in Den Burg en later bij Paal 17. Als vliegende keep voor het programma De Perstribune was ik getuige van deze bijzondere happening. Nog voordat de allerlaatste Olympisch kampioen windsurfen hei eiland werd rondgereden kon ik hem thuis  even spreken. Bij zijn ouderlijk huis waren familieleden en vrienden te gast. Na de huldiging bij Paal 17 was ik de allerlaatste, na SBS, RTL en NOS. Duidelijk te zien was dat hij de festiviteiten hem vermoeiden, maar dat hij voor de Texelse jeugd nog alle tijd nam siert hem. Hij liet niemand zonder handtekening en foto vertrekken. Ook wat dat betreft dus een waar kampooen. Hulde! (18 augustus 2012)

 

de uitzending terug luisteren kan hier